Forside

Forside

Der er 21 produkter.

Viser 1-12 af 21 element(er)

Aktiv filtre

Flyers

Billig digitaltrykte flyer er til dig, som skal brug flyers med hurtig levering. Vi har god kvalitet til lav pris flyers, med dag til dag levering i københavn og i hele Danmark. Vi trykker løsblade på Frederiksberg, derfor er du sikker på, vi kan levere dine flyers hurtigst muligt.

Skal der deles flyers ud som promovering til din virksomhed eller din næste event eller lignende? Så kig forbi vores print shop i københavn, hvor vi har samlet vores mange gode tilbud på flyers og løsblade. Både flyers og løsblade er en fremragende måde at skabe opmærksomhed, og samtidigt er det en ganske billig løsning.

Vi har stor erfaring indenfor digital print, og sørge for at levere præcist, som du har brug for. Det hedder sig både flyer og løsblade i den helt rigtige kvalitet, og med faste lave priser.

Pris 325,00 kr.

Klistermærker

Klistermærker, stickers, labels. min. ordre 200 kr. inkl moms.

man kan få 100 stk á diameter 5cm for kun 200 kr. 

Ring eller send en mail til info@tricolor.dk for et tilbud. 

Pris 200,00 kr.

Billetter

Billetter til en fest, teaterforestillinger, sportsbegivenheder, børne melodi grand prix eller dgangskort til sportsklub, som skal have en speciel invitation.

Kontakt venligst os at få et tilbud 

info@tricolor.dk

Pris 0,00 kr.

Visitkort

Tricolor laver visitkort til alle formål. Vi printer på 300g silk eller mat papir, hvilket sikrer høj printkvalitet af alle typer. Dag til dag levering.

dvs. når vi har godkendt din fil, som er sendt på email eller du har kommet forbi vores butik på Frederiksberg at aflevere filen, tager det max. 24 timer. Du får flot visitkort i hånd lynhurtigt. Vi trykker alle visitkort i København, og vi kan også sende til hele Danmark.

Checkliste til printklar pdf:

  • Farver i CMYK
  • Billeder og grafik i min. 150 dpi.
  • Hvis du vil print til kant, skal der tillægges 3 mm beskæringskant.
  • Pdf filen skal være i samme mål som slutmålet på visitkortet: 85x55 mm, dvs. Visitkort = 85x55 mm pdf fil + evt. 3 mm beskæringskant på alle sider.
Pris 170,00 kr.

Postkort

Postkort kan bruges til mange situationer og formål. Vi oplever stor intrerasse på netop denne printform/tryksag, når vores kunder søger høj kvalitet og lækkert papirmateriale til gavekort, julekort, invitationer, takkekort og meget mere.

Pris 300,00 kr.

Roll-up

Material er PET, som er både vandtæt og fastholdet farve. 

Prisen er inkl. Roll-up systemet, print og tasker. 

Mål: 85x200cm

Ønsker I andet format, er I velkommen til at skrive til kundeservice: info@tricolor.dk eller ring 31667999.

Pris 950,00 kr.