Postkort

500,00 kr.
Inkl. moms

Postkort kan bruges til mange situationer og formål. Vi oplever stor intrerasse på netop denne printform/tryksag, når vores kunder søger høj kvalitet og lækkert papirmateriale til gavekort, julekort, invitationer, takkekort og meget mere.

Format
Papirtype
duplex eller ej
Antal
Antal

 

Sikker Handel med 10 års erfaring

 

Dag til dag hurtig levering

 

Gratis fil tjek, 100% tilfreds med høj kvalitet

POSTKORT Størrelse

De mest normale størrelser på postkort er A6 og A5. A6 er 105x148 mm, du kan både få den i vandret eller lodret. Det gælder også på A5, som er 148x210mm. Vi kan også lave netop den postkortstørrelse, som du ønsker.

Når dit postkort sendes til print, bliver det altid trykt på 300 grams karton, som kan både være silk coated eller mat uncoated. Det giver postkortet et unikt udtryk og en lækker følelse, når man står med det i hånden. Vi kan også trykke det på 350g silk coated papir.

Overfladen PÅ POSTKORT

Hvis du ønsker at give dit postkort lidt ekstra luksus følelse, kan du give det en kachering på forsiden. Det er en efterbehandling bestående af en tynd laminering, der kommer ovenpå papiret, så overfladen bliver stærkere og ser pænere ud. 

Vi tilbyder:

• Soft touch kachering, som er den mest anvendte type. Den giver dit postkort en silkeagtigt mat overflade uden genskin og er det oplagte valg. Den bliver også valgt tit til et visitkort.

• Blank kachering, som giver dit postkort en glans overflade. Den er ideel at anvende, hvis du har et fotografi på forsiden af dit kort, som printes med mange forskellige farver.

Hvis du vil have dit postkort kan holde længere, så er det en god idé at give dit postkort en kachering.

gavekort

Specifikke referencer

1

Postkort

500,00 kr.